Spagetti al pesto tarifi



Spagetti al pesto, Akdeniz menşeli lezzetli bir Kredi hesaplama makarna yemeğidir ancak uluslararası bir yemek olarak dünya çapında bilinir.
Pesto sosu
Taze fesleğen, çam fıstığı, sarımsak, Parmesan peyniri ve zeytinyağı ile yapılan tipik bir İtalyan sosu.
Bu durumda makarna yemeklerine eşlik etmek idealdir, pesto ile bazı büyük spagetti hazırlayacağız .
Makarna
Makarna onlar karbonhidrat yüksek olduğundan iyi bir enerji kaynağıdır ancak örneğin bize hidratlar çok daha fazlasını verir, kolesterol ve çok az yağ içerir, bize protein ve lif ve çok olan mikro besinlerin geniş bir alan sağlar Vücudumuz için faydalıdır.
Yemek pişirmek kolaydır ve binlerce kombinasyona izin verir.
Size spagetti al pesto tarifi sunuyoruz, böylece makarnanın bize sunduğu tüm lezzetlerin ve bu harika sosun yoğun lezzetinin tadını çıkarabilirsiniz.
Pesto ile spagetti tarifi
4 porsiyon için malzemeler:
400 g spagetti.
1 bardak taze fesleğen (pesto), doğranmış
4 diş sarımsak, iyi doğranmış.
½ çay kaşığı tuz.
½ fincan zeytinyağı.
¼ fincan çam fıstığı.
Par Parmesan peyniri (geleneksel olarak Kredi hesaplama koyun veya keçi peyniri)
Pesto ile spagetti hazırlanması:
Fesleğen, çam fıstığı, sarımsak, tuz ve yağı bir araya getirerek sosu hazırlayın.
Tuzlu ve yağlı bir tencerede spagetti pişirin. Onları "al dente" bırakmalıyız.
Makarnayı boşaltın ve sos ile birlikte bir tencereye koyun.
Her şeyi ateşe birkaç dakika koyarız ve spagetti pesto servis yapmaya hazır olur.
Her biri rendelenmiş peynirleri beğeninize ekleyecektir.
Bizim tavsiyemiz
Taze fesleğen genellikle sadece yazın elde edilir. Bu andan yararlanarak yapraklarını, küçük torbalarda dondurup, yılın geri kalanında Kredi hesaplama bertaraf etmek için kullanabiliriz. Fesleğen veya pesto bulunmayan ülkelerde veya bölgelerde, kişniş yaprakları veya maydanoz yaprakları kullanılabilir.
Çam fıstığı gelince, aynı zamanda iyi doğranmış fındık veya bademleri de seçebiliriz.
bulaşıkları süslemek için isterseniz siyah zeytin ve doğranmış domates ile pesto ile bu spagetti sunuyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tibialis Anterior Nedir?

Sitoplazmik Boyama Nedir?

Olfaktif Hücreler Nedir?