Spagetti al pesto tarifi
Spagetti al pesto, Akdeniz
menşeli lezzetli bir Kredi hesaplama
makarna
yemeğidir ancak uluslararası bir yemek olarak dünya çapında bilinir.
Pesto sosu
Taze fesleğen, çam fıstığı,
sarımsak, Parmesan peyniri ve zeytinyağı ile yapılan tipik bir İtalyan sosu.
Bu durumda makarna
yemeklerine eşlik etmek idealdir, pesto ile bazı büyük spagetti hazırlayacağız
.
Makarna
Makarna onlar karbonhidrat
yüksek olduğundan iyi bir enerji kaynağıdır ancak örneğin bize hidratlar çok
daha fazlasını verir, kolesterol ve çok az yağ içerir, bize protein ve lif ve
çok olan mikro besinlerin geniş bir alan sağlar Vücudumuz için faydalıdır.
Yemek pişirmek kolaydır ve
binlerce kombinasyona izin verir.
Size spagetti al pesto tarifi
sunuyoruz, böylece makarnanın bize sunduğu tüm lezzetlerin ve bu harika sosun
yoğun lezzetinin tadını çıkarabilirsiniz.
Pesto ile spagetti tarifi
4 porsiyon için malzemeler:
400 g spagetti.
1 bardak taze fesleğen
(pesto), doğranmış
4 diş sarımsak, iyi
doğranmış.
½ çay kaşığı tuz.
½ fincan zeytinyağı.
¼ fincan çam fıstığı.
Pesto ile spagetti
hazırlanması:
Fesleğen, çam fıstığı,
sarımsak, tuz ve yağı bir araya getirerek sosu hazırlayın.
Tuzlu ve yağlı bir tencerede
spagetti pişirin. Onları "al dente" bırakmalıyız.
Makarnayı boşaltın ve sos ile
birlikte bir tencereye koyun.
Her şeyi ateşe birkaç dakika
koyarız ve spagetti pesto servis yapmaya hazır olur.
Her biri rendelenmiş
peynirleri beğeninize ekleyecektir.
Bizim tavsiyemiz
Taze fesleğen genellikle
sadece yazın elde edilir. Bu andan yararlanarak yapraklarını, küçük torbalarda
dondurup, yılın geri kalanında Kredi hesaplama
bertaraf
etmek için kullanabiliriz. Fesleğen veya pesto bulunmayan ülkelerde veya
bölgelerde, kişniş yaprakları veya maydanoz yaprakları kullanılabilir.
Çam fıstığı gelince, aynı
zamanda iyi doğranmış fındık veya bademleri de seçebiliriz.
bulaşıkları süslemek için
isterseniz siyah zeytin ve doğranmış domates ile pesto ile bu spagetti
sunuyoruz.
Yorumlar
Yorum Gönder